top of page

1e Teamdag!




Vrijdag 23 februari was het zover, onze 1e teamdag. De datum stond al even vast en het spande er nog om of wij de teamdag op ons eigen kantoor zouden kunnen houden. Maar met wat weekenddagen opofferen om te klussen, en wat hulp van familieleden was ons kantoor tijdig klaar voor gebruik.

En dan is het zover en zit je klaar om iedereen die verwacht wordt te ontvangen. Allebei waren we toch wel wat nerveus over hoe de avond zal verlopen. Komt iedereen op tijd, komt iedereen überhaupt opdagen, zal de dynamiek tussen iedereen goed zijn, is het qua tijdsplanning allemaal goed gepland en komt het eten wel op tijd aan. Allerlei gedachten die gelijk verdwijnen als de eerste ECHTE topper aankomt. Met een grote glimlach en vol enthousiasme wordt ons de hand geschud en kan de eerste kop koffie gemaakt worden. Al snel volgen de volgende ECHTE toppers met hetzelfde enthousiasme. In de keuken ontstaat al snel een echt gevoel van teamvorming door alle gesprekken die onderling zonder enige vorm van ongemak ontstaan.

Eenmaal compleet verplaatsen we met z'n allen naar ons kantoor en start de presentatie die voorbereid is. We starten met onze kernwaardes: Eerlijkheid, Consistentie, Humoristisch, Tegendraads en Empathie. Samen vormen deze kernwaardes ECHTE ambulante begeleiding. Hierop volgend doen we een voorstelrondje. Wie ben jij? Wat is je werkervaring? Waar ben je trots op als hulpverlener? En welke kernwaarde herken jij jezelf het meest in? Wauw.... wat volgde hier een mooie gesprekken op! Wat gaaf om te zien dat mensen die elkaar niet kennen al zo eerlijk en open willen zijn naar elkaar toe en hoe begripvol er onderling mee omgegaan werd! Dit moment hebben we als waardevol ervaren! Dan maar iets uitlopen qua tijd en het nog wel over onze werkwijze en stand van zaken kunnen hebben.

De teamdag was meer dan geslaagd! En we hebben nog heerlijk en super gezellig met z'n allen kunnen eten aansluitend. Ook hier was de sfeer goed en ontspannen.


Mocht iemand uit ons netwerk onze inzet nodig hebben, onze ECHTE toppers willen graag aan de slag. Dus consulenten en verwijzers, maar ook andere collega organisaties, twijfel niet om contact met ons op te nemen! Wij staan vol enthousiasme, popelend en met een missie in de startblokken!





224 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven


Home
Werkwijze

Visie
Blog
Over


 

  • LinkedIn

©2023 Design & Realisatie Omovio

bottom of page