top of page

Doen wat werkt!

Om meerdere redenen kan er een beroep gedaan worden op ECHTE ambulante begeleiding. Wij voorzien in individuele begeleiding voor jongeren en volwassenen, maar kunnen ook hulp bieden binnen gezinnen waar opvoedondersteuning nodig is.

Wat wij altijd doen is investeren in contact. Wij vinden dat om samen iets te bereiken er een goede verstandhouding onderling moet zijn.

Om tot deze goede onderlinge verstandhouding te komen, zijn wij creatief om hier manieren in te vinden. Samen in een kantoor gaan zitten en heel geforceerd vragen stellen en doorvragen voelt voor ons niet prettig en zorgt alleen maar voor afstand en vertraging. Wij vinden het belangrijk om te weten wat iemand graag doet, of graag eens wil doen, of veel gedaan heeft maar niet meer doet. Als wij dit weten gebruiken we dat om dat samen eens te gaan doen. Samen dingen doen zorgt sneller voor verbinding. Samen dingen doen haalt lading van de gesprekken af. Samen dingen doen geeft sneller een beeld van elkaar. Samen dingen doen is ook gewoon veel leuker! Op een mooie avond samen vissen en genieten van de ondergaande zon is toch ook veel fijner als basis voor mooie en goede gesprekken.



72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven


Home
Werkwijze

Visie
Blog
Over


 

  • LinkedIn

©2023 Design & Realisatie Omovio

bottom of page